Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Henkilöt 

Fit Advice Oy:n henkilöstöllä on laajaa ja syvää osaamista konsultoinnista eri toimialoilla. Konsultointipalvelumme räätälöidään kullekin asiakkaalle sopiviksi. Olemme hyviä kehittämään digitaalisia toimintamalleja ja palveluita.

Fit Advice Oy verkostoituu aktiivisesti erilaisten liiketoiminnan kehittäjien kanssa, ja haemme tarvittaessa verkostostamme täydentävää osaamista.  

 

Elina Piispanen

 

Elina Piispanen on konsultoinnin monitaituri auttamaan yritystäsi sopivimmalla tavalla. Elinalla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus liikkeenjohdon ja tietotekniikan konsultoinnin tehtävistä Accenturen palveluksessa sekä kotimaisissa että kansainvälisissä yrityksissä. Fit Advice Oy:n toimitusjohtajuuden lisäksi Elina on Blucap Oy:n hallituksen jäsen ja Suomen Punaisen Ristin hallituksen henkilöstö- ja kehittämisvaliokunnan jäsen. Elina on myös aktiivisesti mukana start up -yritysten toiminnassa neuvonantajana ja enkelisijoittajana. Elina on erityisen kiinnostunut auttamaan erikokoisia suomalaisia yrityksiä digitalisaation mahdollisuuksien hyödyntämisessä.  Elina on yhteistyökykyinen, energinen, aikaansaava, utelias oppimaan ja kiinnostunut tutustumaan yritykseesi.

 

 

 

 

Yhteystiedot: 

sähköposti: elina.piispanen@fitadvice.fi        

puhelin: +358 400 409 829.

Elina LinkedInissä: fi.linkedin.com/in/elinapiispanen/en